Home » Products » Pameran Perabot » Counter & Brochure Holder

A3 Steel Bordir Pemegang Tampilan Stand

  • /img/a3_steel_brochure_holder_display_stand.jpg

CL ngetokne wis sawetara saka sudhut Brochure Tribun & Brochure Holders sing loro fungsi lan atraktif ing sawetara werna lan sisipan print, kanggo acara sabanjure.

Description

Material: Wesi.

warna: Bingkai perak, papan transparent.

paket: Karton.

Rak: Tingkat 6.

Ukuran papan: A3.


PANALITEN

Totop
G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!