Home » Products » Tenda Acara » Tent Pagoda

Aluminium Event Frame Pagoda Gazebo Tent for Party Wedding

  • /img/aluminum_event_frame_pagoda_gazebo_tent_for_wedding_party.jpg
  • /upfile/2018/07/31/20180731210904_812.jpg
  • /upfile/2018/07/31/20180731210914_654.jpg
  • Pigura digawe saka profil aluminium 4 alur extruded
  • Hip-balok digawe saka aluminium tabung
  • Kabeh bagean baja sing disambungake panas-dipindah miturut DIN EN ISO 1461.
  • Piring basa sing bisa diadaptasi kanggo ganti rugi saka permukaan sing ora dikarepake.
  • Struktur bisa digabung dadi wangun sing luwih gedhe.
  • polyester kain Tekstil isine, ditutupi karo PVC loro pinggiran, bobot kira-kira 630 g / m & sup2 .;
  • retardant Flame miturut DIN 4102 - B1 lan kode internasional utama.
Description

Koleksi 3x3 / 230 4x4 / 230 5x5 / 230 6x6 / 230 5.3x5.3 / 240
Dawa sisih (mm) 2,880 3,880 4,880 5,880 5,320
Dhuwure dhuwur (mm) 2,300 2300 2300 2300 2400
Puncak dhuwur (mm) 3700 4200 4700 5200 5000
Lumahing (m & sup2;) 8.29 15.05 23.81 34.57 28.3
Komponen paling dawa (mm) 2795 3795 4795 5795 5235
specifications

Standar Jerman, 850g / m2 ganda dilapisi PVC polyester kain, UV perlawanan, umur perlawanan, Anti-jamur, B1 kelas Api retardant.

Kasus Sukses

PANALITEN

Totop
G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!