Home » News

CL Stage Truss on the Asian Games 2018

Wektu: 2018-Aug-27

The 2018 Jakarta Asian Games bakal dianakaké saka Agustus 18th, 2018 kanggo September 2nd, 2018 ing Jakarta, Indonesia. Ing Agustus 18th, upacara bukaan saka 18th Asian Games sing dianakaké ing Stadion Pagano ing Jakarta, Indonesia.

Iku minangka pakurmatan gedhe kanggo sistem pencangkungan kita digunakake ing pesta asri ing Asian Games.

Sistem tahap truss iki yaiku 12mLx10mWx9mH. Aluminium truss Lan seneng banget karo kerjasama jangka panjang karo kita.

Kita bakal mbangun truss panggung sadurunge ngemot kanggo saben Truss lampu Pesenan.

Supaya ana, kita bisa nggawe manawa klien bisa mbangun kanthi lancar nalika entuk tataran truss.

Saliyane iki, kita bakal uga ngirim instruksi utawa video kanggo ndandani klien kanggo mbangun klien kita, gampang banget yen ngetutake instruksi. Sampeyan bisa nemokake kita ing YouTube lan ngerti liyane babagan truss acara kita.

Sugeng rawuh kapan wae! [Email protected] Utawa Seluler: + 86 188 0031 9891 (WhatsApp).

Totop
G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!