Home » Products » Pameran Perabot » Lantai

Custom Printing Carpet Exhibition Modular

  • /img/custom_printing_modular_exhibition_carpet.jpg
  • /upfile/2018/08/04/20180804185555_666.jpg

CL EXHIBIT nyedhiyakake kabeh jenis karpet, kayata karpet gerbang, ekspo karpet kanggo panggunaan siji, uga karpet expo sing bisa diwasani kanthi nggunakake jangka panjang. Nggawe setelan sing paling cocok kanggo acara utawa pameran.

Description
  • Material: 100% Polyester.

  • Printing: Printing celup-sublimasi.

  • Jembar: 2m utawa 3m.

  • kekandelan: 3mm utawa 5 mm.

  • Dianggo: Acara pameran, pameran, iklan, hotel ...

PANALITEN

Totop
G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!