Home » Products » Acara Acara » Stage Scaffolding

Majelis Grandstand Modular kanthi cepet lan Temporary Steel

  • /img/fast_and_temporary_steel_modular_grandstand_assembly.jpg
  • /upfile/2018/08/05/20180805005104_539.jpg
  • /upfile/2018/08/05/20180805005131_354.jpg
  • /upfile/2018/08/05/20180805005301_454.jpg

Keuntungan sing paling penting kabeh tahapan sing dibangun karo Sistem Event Layher yaiku kamungkinan ngimbangi lumahing sing ora rata kanthi presisi lan stabilitas maksimum. Saka panggung prasaja menyang panggung rampung - macem-macem ageng ing macem-macem produk Layher tegese kita bisa nyedhiyani Solusi kanggo saben kahanan.

Description

item Name Sistem lapisan
Material Q235
perawatan lumahing Panas galvanisasi seng
Pipa Pilar 48 * 3mm
2m
10.47kg
Pipa Diagonal 48 * 2.5mm
2.3m
7.6kg
Pipa Horisontal 48 * 3mm
Kaki sing bisa disetel 2.245kg
Cross Section 2 * 2m
Dhuwur 2m-38m

Advantage
Kapasitas loading abot lan stabil,
Bisa ditindakake, gampang ngumpul lan transportasi
Self-locking, non-titanium
aplikasi Hanging speaker array baris lan layar dipimpin
Acara lan acara Ootdoor
specifications

Kasus Sukses

PANALITEN

Totop
G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!