Home » News

Fews Tips Sampeyan Kudu Ngerti About Folding Stage Portable

Wektu: 2018-Oct-07

Bobot bobot nanging kapasitas bobot bobot 1000kgs saben meter persegi, supaya bisa digunakake minangka panggung mobil, uga bisa ditampilake ing pertunjukan, konser, fashion Nuduhake lan akeh acara liyane.

Prosedur lipat portabel

Sampeyan mung butuh sawetara detik kanggo mbukak utawa nutup satus sikil aluminium lempitan. Loro-lorone wektu lan biaya tenaga bisa kasimpen akeh. Mung siji wong bisa ngumpulake lan mbungkus panggung seluler lipat.

Instalasi tahapan pop up

Pop munggah tahapan Bisa dikemas ing kasus penerbangan utawa karton. Mung siji pesawat penerbangan utawa sawetara karton sing dibutuhake kanggo kabeh tahapan panggung. Sampeyan cocok karo mobil ukuran gedhe lan gampang kanggo transportasi lan nyimpen.

Paket paket munggah

Ukuran sawetara lan panel lumahan kasedhiya kanggo Stage foldableYen sampeyan ora bisa nemokake panggung sing cocok ing situs web, hubungi kita liwat email utawa hubungi kita petikan cepet.

Totop
G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!