Home » Products » Tenda Acara » Kraton A-frame

Heavy Duty Big Tent Shape kanggo Acara Pesta Perkawinan

  • /img/heavy_duty_big_a_shape_tent_for_event_party_wedding.jpg
  • /upfile/2018/11/13/20181113202422_860.jpg
  • /upfile/2018/11/13/20181113202434_679.jpg

Tipe aluminium: 6082-T6

Lebar spasi: 9.0m

Dhuwure dhuwur: 3.0m

Ridge dhuwur: 4.64m

Puncak dhuwur: N / A

Jarak saka Bay: 5.0m

Pucuk bokong: 18 °

Minimal dawa: 20.0m

Dawane maksimal: Kurang ing 5.0m tambahan

Max sing diijini angin: 102 km / h (0.5KN / m & sup2;)

Description


item Name Kraton A-frame
pigura Kekuatan tinggi Aviation aluminium alloy campuran 6082 T6, anodize oksidasi film kekandelan 11μm-17μm
Nyambung komponen Panas dicelup, baja galvanis tahan corrosive grade
Kekuwatan utama Frame

Kekuwatan tarik 310 mpa
Ngasilake kekuatan
225 mpa
ductility
8%
Lumahing kekerasan tekan 14.5HW lan liyane

Sisih Tembok Dinding PVC, dinding kaca, dinding ABS, dinding panel PC
Tembok pvc, tembok baja, dinding panel sandwic
Penutup Bokong 850g / sqm tekstil polyester berlapis PVC,
Waterproof,
Pelapisan permukaan PMMA kanggo property cleaning dhewe,
Resistance UV,
Tekanan tuwa,
Anti cetakan lan anti noda,
Suhu (-30 ° C - + 70 ° C)
Resistance karat luwih apik
Kelas retardant DIN4102-1 B1
Kekuatan tutup PVC Kekuwat tarik 2173-3189 N / 5cm
Kuat kekuatan 412-483 N
Kupas kaku 113-118 N / 5cm
Baja bagean Baja Q345A lan Q235A baja,
Panas-DIP Galvanized DIN EN ISO 1461
Rata-rata ketebalan ≥ 55μm
Titik paling cedhak ≥ 45μm
Cepet Screw bolt 8.8,
Permukaan galvanis
Kekuwat tarik 800N / mm2
Ngasilake kekuatan 640N / mm2
Resistance kanggo tingkat tegangan gunting: 8.8 Gpa
Situasi Ground Cocog kanggo kabeh papan, kalebu alas, lemah bumi, aspal, lemah konkrit, marmer, lan liya-liyane.
Ndandani Solution Steel anchoring, sekrup Swell, piring bobot, dll.
Certificate ISO 9001: 2008 / SGS / TUV / REACH

specifications

Standar Jerman, 850g / m2 ganda dilapisi PVC polyester kain, UV perlawanan, umur perlawanan, Anti-jamur, B1 kelas Api retardant.

Kasus Sukses

PANALITEN

Totop
G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!