Home » Products » Tenda Acara » Tenda Multi-sisi

Kualitas Tinggi Dinding Kaca Tenda Heksagon China

  • /img/high_quality_glass_wall_hexagon_tent_china.jpg
  • /upfile/2018/07/31/20180731212146_354.jpg
  • /upfile/2018/08/05/20180805234119_955.jpg
  • /upfile/2018/08/05/20180805234132_846.jpg

Lebar spasi: 10.0m

Dhuwure dhuwur: 3.0m

Ridge dhuwur: 6.82m

Puncak dhuwur: N / A

Jarak saka Bay: 3.09m

Jarak bokong: 20 °

Komponèn paling dawa: 10.7m

Minimal dawa: 20.0m

Dawane maksimal: Kurang ing 5.0m tambahan

Selaras pemuatan salju: N / A

Max sing diijini angin: 102 km / h (0.5KN / m & sup2;)

Ukuran profil maksimal: 120 * 60 * 4.0

Tipe aluminium: 6061-T6

Description
item Name Muti-sisih Tent
pigura Kekuatan tinggi Aviation aluminium alloy campuran 6082 T6, anodize oksidasi film kekandelan 11μm-17μm
Nyambung komponen Panas dicelup, baja galvanis tahan corrosive grade
Kekuwatan utama Frame

Kekuwatan tarik 310 mpa
Ngasilake kekuatan
225 mpa
ductility
8%
Lumahing kekerasan tekan 14.5HW lan liyane

Sisih Tembok Dinding PVC, dinding kaca, dinding ABS, dinding panel PC
Tembok pvc, tembok baja, dinding panel sandwic
Penutup Bokong 850g / sqm tekstil polyester berlapis PVC,
Waterproof,
Pelapisan permukaan PMMA kanggo property cleaning dhewe,
Resistance UV,
Tekanan tuwa,
Anti cetakan lan anti noda,
Suhu (-30 ° C - + 70 ° C)
Resistance karat luwih apik
Kelas retardant DIN4102-1 B1
Kekuatan tutup PVC Kekuwat tarik 2173-3189 N / 5cm
Kuat kekuatan 412-483 N
Kupas kaku 113-118 N / 5cm
Baja bagean Baja Q345A lan Q235A baja,
Panas-DIP Galvanized DIN EN ISO 1461
Rata-rata ketebalan ≥ 55μm
Titik paling cedhak ≥ 45μm
Cepet Screw bolt 8.8,
Permukaan galvanis
Kekuwat tarik 800N / mm2
Ngasilake kekuatan 640N / mm2
Resistance kanggo tingkat tegangan gunting: 8.8 Gpa
Situasi Ground Cocog kanggo kabeh papan, kalebu alas, lemah bumi, aspal, lemah konkrit, marmer, lan liya-liyane.
Ndandani Solution Steel anchoring, sekrup Swell, piring bobot, dll.
Certificate ISO 9001: 2008 / SGS / TUV / REACH
Kasus Sukses

PANALITEN

Totop
G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!