Home » News

Cara Pilih Truss Bebung Cocok

Wektu: 2018-Sep-12

Yen sampeyan wis ora tuku tataran truss aluminium sadurunge, Mungkin sampeyan ora ngerti apa sing spigot utawa bolted truss punika. Bener, lagi cara mung beda nyambungake truss aluminium.

Ing wangun truss bisa kothak, triangle, bunder utawa andha. Ukuran bisa 100mm, 200mm, 290mm, 390mm, 450mm, 520mm, 760mm, 1000mm kanggo acara beda. Padha bisa arupi warna struktur aluminium trussing.

Prosedur produksi sing ketat, insinyur profesional lan tes kepekaan sing tetep kualitas sing mantap lan dipercaya.

Sadurunge nggawe pesanan, kita nyaranake sampeyan bisa mangerteni sawetara struktur utama saka sistem trus panggung

1 Box truss - .. A desain prasaja lan populer kang bisa ketemu karo kabutuhan dhasar kita Iku gampang banget kanggo ngumpul lan mbongkar Iku ok kanggo acara njero ruangan utawa pameran Nanging yen acara bakal dianakaké ruangan, sampeyan perlu kanggo nambah .. sawetara rohé ing gendheng lan tarpaulin kanggo nggawe tataran rainproof sun-bukti.

Flat Roof Truss kanthi Wings-Biasane wings kanggo nggantung sistem array baris.

. 3 Gable Roof Stage Truss - A struktur sale populer lan panas kanggo konser ruangan, wedding, release produk anyar, fashion show, lan sapiturute Iku bisa digawe karo utawa tanpa wings.

Totop
G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!