Home » News

Cara milih tataran hotspot kanggo acara sampeyan?

Wektu: 2018-Aug-29

Tahap Portable perlu kanggo kinerja sauntara ing panggonan sing beda-beda.

Lagi gampang kanggo dipun klempakaken lan disassembled. Sampeyan bisa nyimpen akèh wektu lan biaya pegawe.

Ing modul platform tataran portabel langsung bisa katon ing konser, mbukak upacara, upacara lulusan, konferensi utawa pameran, etc.

Ngendi kita bisa njaluk peralatan tataran hotspot terjangkau? Yen kanggo ngarep utawa perusahaan acara nggunakake karo frekuensi, sampeyan bisa ngrekrut siji 4x4 tataran hotspot saka tataran hiring perusahaan lokal. Yen acara utawa pameran organizer utawa peralatan kinerja hiring Perusahaan, sampeyan mesthi kudu tuku panggung lan bisa digunakake kanggo taun.

Sampeyan bisa nemokake sapérangan panggung portabel populer ing pasar.


Kabeh terrain Stage portabel: Ing sikil luwes sing cocok kanggo jubin ora rata kaya Meadow dhuwur iku luwes lan dhuwur beda-beda gumantung saka 0.6-1.1m kanggo 1.8-2.3m ..

Folding spider stage: Iku bisa dibukak lan lempitan ing detik. Panel bisa lumahing karpet utawa lumahing antiskid. Menehi dhuwur iku tetep lan dhuwur bisa 20-120cm.

Stage scaffolding: Tataran Steel bisa ana ing rega luwih amarga saka materi Ing dhuwur luwes beda-beda gumantung saka 0.4-0.6m, 0.8-1.2m, 1-1.4m, etc ..

Kanggo pitulung babagan nemokake panggunaan portabel sing cocok, sampeyan bisa mriksa https://www.cleess.com/event-stage-13.html kanggo informasi luwih lengkap.

Totop
G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!