Home » News

Apa spesial babagan lightbox SEG?

Wektu: 2018-Jul-27

Apa sampeyan ngelingi? Lightbox SEG ana ing endi wae! Ayo katon ing alasan:

1)Apocalyptic Illuminated- Only lightbox backlit with backlit graphic fabric bisa menehi permukaan grafis nir-sorotan lan isih ngirim gambar werna sing padhang, jenuh.


2) Bobot Bobot - kanggo panulisan backlit kain, amarga grafis kain dianggo rata kanthi tension saka pojok nganti pinggir, supaya ora ana lensa sing dibutuhake. Iki bisa nyebabake tabungan bobot cedhak 50% ing sawetara kasus.


3) Gampang Transport - Bobot angkut kanthi kotak-kotak kothak tansah luwih asor tinimbang bongkahan kothak lampu konvensional, amarga ora ana lensa plastik kaya sing dicathet sadurunge, bisa dikirim kanthi disasarké karo kain backlit sing digulung utawa digulung Karton.

4) Harga Terjangkau - kanggo alesan favorit saben wong kanggo milih pratandane kain backlit: tabungan sing bisa diwujudake, bisa digunakake kanthi ganti pirang-pirang kanthi ngganti grafis.

Totop
G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!