Ние ќе се придржуваме до деловното мото на

"одговорност за квалитет, услуги за логистика, решение за партнери"

+ 86 188 0031 9891

МОДУЛЕН СТАНДАР

ИЗЛОЖЕН ДИСПЛЕЈ

EVENT TRUSS

ФАЗА НА НАСТАНИ

CL изложба
КРЕАЦИЈА ЛЕГЕНДА

· Услуги фокусирани на купувачи

· Целосен опсег на производи поврзани со изложбата и настанот

· Западен стандард вработен во обезбедување на квалитет

· Новите производи се истражуваат и развиваат

Totop
G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!