imah » produk » némbongkeun Témbongkeun » Portabel Trade Tembongkeun Booth

20 'Pop Up Banner lawon Témbongkeun nangtung

  • /img/20_pop_up_banner_fabric_display_stands.jpg
  • /upfile/2018/08/23/20180823165342_760.jpg
  • /upfile/2018/08/23/20180823165357_740.jpg

Resolusi tinggi lawon Seamless Print

20 'lempeng kotakna Collapsible Aluminium Pop Up

kacaangan tinggi LED Lampu

Nilon Kantong atawa awét Hard Case kalawan roda

gambaran

barang

Pop Up Témbongkeun Stand

material

Dijieun Plastik, Aluminium, lawon poliéster

ukuran

3m * 6m

ukuran grafis 3m * 6.65m
Spotlights kuantitas 3 atanapi 4 PCS

ukuran packing

75 * 38 * 85cm

GW 32kg (70.55lbs)

spésifikasi

Case suksés

panalungtikan

totop
G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!