imah » produk » némbongkeun Témbongkeun » nangtung Backlit

20 'x 8' Backlit Trade Tembongkeun backdrop kalawan Adat grafik

  • /img/20_backlit_trade_show_backdrop_with_custom_graphics.jpg
  • /upfile/2018/07/27/20180727143152_417.jpg
  • /upfile/2018/07/27/20180727143209_965.jpg
  • /upfile/2018/07/27/20180727143221_155.jpg
  • 20'w Aluminium pipe kotakna kalawan Kancing Push
  • Lampu tangga 6 LED
  • Dua kali sided Dye Sublimation Besar Cover
  • Dicitak grafik lawon manteng Témbongkeun
  • 15.7 "jero
  • Hiber Paket Case


gambaran
material Dijieun Plastik, Aluminium, manteng-poli lawon
jerona 15.7 "
beurat 101.2lbs (46kg)
Backwall Width x Jangkungna 20.0 'x 8.0'
percetakan Tipe Ngalelep Sublimation Printing
Grafik ngagantian Sadia nuhun
Gaya panempatan lantai ngadeg
Case suksés

panalungtikan

totop
G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!