imah » produk » pameran Urug » sorotan

Badag Pameran Led lanté Lampu

  • /img/big_exhibition_led_floor_light_-21.jpg
  • lampu bodas tiis
  • Sarua jeung hiji lampu halogén 400 watt
  • bubuk pérak exterior coated
  • Lampu datangna jeung ari napel
  • Interior make wungkul
  • UL disatujuan
  • jaminan pabrik Sataun
gambaran

Ngaran Produk

Pameran Led lanté Lampu

kakuatan

42w

Voltaseu

AC85-265V

Jangka waktu hirup > 50,000hours

panalungtikan

totop
G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!