imah » produk » Kemah acara » A-pigura Kemah

Badag outdoor anjir Acara Aluminium kotakna Kawinan Partéi

  • /img/big_outdoor_aluminum_frame_wedding_party_event.jpg
  • /upfile/2018/08/05/20180805224824_329.jpg
  • /upfile/2018/11/13/20181113210851_393.jpg
  • /upfile/2018/11/13/20181113210858_979.jpg
  • /upfile/2018/11/13/20181113210954_104.jpg

tipe aluminium: 6082-T6

lebar bentang: 10.0m

jangkungna Eave: 6.0m

jangkungna sholawat: 7.62m

jangkungna puncak: N / A

Bay jarak: 5.0m

hateup pitch: 18 °

panjangna minimal: 20.0m

panjangna maksimum: Unlimited di increments 5.0m

Max diwenangkeun angin: 102 km / h (0.5KN / m & sup2;)

gambaran
item Ngaran A-pigura Kemah
pigura kakuatan tinggi Aviation aluminium alloy alloy 6082 T6, oksidasi anodize ketebalan pilem 11μm-17μm
komponén Nyambungkeun Panas dipped, kelas struktural corrosive baja galvanized tahan
Kotakna kakuatan utama

Kakuatan regangan 310 mpa
kakuatan ngahasilkeun
225 mpa
Ductility
8%
Beungeut teu karasa ngahontal 14.5HW tur leuwih

samping Besar PVC témbok, témbok kaca, témbok ABS, panel PC témbok
PVC témbok, témbok Steel, Sandwich Kidul panel témbok
hateup Cover 850g / sqm ganda PVC-coated poliéster tékstil,
waterproof,
palapis permukaan PMMA keur milik timer diberesihkeun,
lalawanan UV,
Sepuh lalawanan,
Anti kapang jeung anti kokotor,
Hawa (-30 ℃ - + 70 ℃)
lalawanan korosi hadé
retardant seuneu kelas DIN4102-1 B1
kakuatan panutup PVC kakuatan Tensile 2173-3189 N / 5cm
kakuatan cimata 412-483 N
kakuatan mesek 113-118 N / 5cm
bagian baja Q345A baja tur Q235A baja,
Panas-dip Galvanized DIN en ISO 1461
Rata ketebalan ≥ 55μm
titik Thinnest ≥ 45μm
Fastener Screw baud 8.8,
Tamansari galvanized
Tensile kakuatan 800N / mm2
Ngahasilkeun kakuatan 640N / mm2
Lalawanan ka geser tingkat stress: 8.8 IPK
taneuh Situasi cocog pikeun sagala grounds, ngawengku grassland, daratan bumi aspal, taneuh beton, marmer, jeung sajabana
ngaropéa Solusi Baja anchoring, screw ngabareuhan, plat beurat, jsb
sertipikat ISO 9001: 2008 / SGS / TUV / ngahontal
spésifikasi

baku Jerman, 6082 / T6 aluminium struktur alloy, lampu-beurat, bisa dipaké pikeun 20-30 taun.

baku Jerman, 850g / m ganda lawon coated PVC poliéster, résistansi UV, résistansi Jaman, Anti kapang, B1 kelas Seuneu retardant.

Case suksés

panalungtikan

totop
G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!