imah » produk » némbongkeun Témbongkeun » Grafik & Signage

Custom Dicitak Arch Gate Balap Témbongkeun ngalayang Banner

  • /img/custom_printed_arch_race_gate_display_flying_banner.jpg
  • /upfile/2018/08/04/20180804182352_985.jpg

Umbul & spanduk Bahan: poliéster

Flagpole Bahan: kaca orat

Metoda print: digital percetakan / pewarna percetakan sublimation

pamakéan: promotion toko, ourdoor na indoor pikeun olahraga

gambaran

ukuran

Lebar: 2.6m, Jangkungna: 1.45m

material

Bahan: poliéster Oxford 210D
Palapis Width: 58 "
Kutub: Hideung orat Kutub

beurat

Beurat: 2.5kg

pak-pakan

120x20x30cm

panalungtikan

totop
G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!