imah » produk » pameran Urug » Flooring

Custom Printing Modular Pameran Nurani

  • /img/custom_printing_modular_exhibition_carpet.jpg
  • /upfile/2018/08/04/20180804185555_666.jpg

Cl némbongkeun nawiskeun sagala jinis Carpets, kayaning Carpets lawang, Carpets Expo pikeun pamakéan single ogé Carpets Expo bisa diumbah pikeun pamakéan istilah panjang. Jieun setelan sampurna pikeun acara Anjeun atawa pameran ngadeg. Urutan karpét anjeun kalayan logo Anjeun atawa hiji gambar.

gambaran
  • bahan: 100% poliéster.

  • percetakan: percetakan ngalelep-sublimation.

  • Width: 2m atanapi 3m.

  • ketebalan: 3mm atanapi 5 mm.

  • pamakéan: Trade acara, pameran, iklan, hotél ...

panalungtikan

totop
G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!