imah » wartos

Fews Tips Anjeun Kedah Apal Ngeunaan tilepan Panggung Hotspot

Waktos: 2018-Oct-07

Tilepan tahap portabel nyaeta salah sahiji tahap pang populerna. Éta beurat lampu tapi kapasitas beban beurat luhur 1000kgs per méter pasagi. Jadi bisa dipaké salaku tahap mobil acara. Hal ieu oge bisa ditempo dina kinerja, konsér, fashion acara jeung loba acara béda lianna.

tahap tilepan dibabawa

Butuh ukur detik ka muka atawa nutup hiji susunan tilepan suku aluminium. Boh waktu tur biaya ngalahirkeun bisa disimpen pisan. Ngan hiji jalma bisa ngumpul tur ngaleupas panggung mobile tilepan.

pop up instalasi tahap

Pop up tahap bisa dipak dina hal hiber atawa karton. Ngan hiji hal hiber atawa sababaraha cartons anu diperlukeun pikeun set sakabeh panggung. Ieu fits loba mobil ukuran sarta éta gampang pikeun transportasi jeung toko.

pop up pakét tahap

Sababaraha ukuran na surfaces panel nu sadia pikeun tahap foldable. Mun anjeun teu bisa manggihan hiji tahap cocog dina ramatloka urang, mangga ngahubungan kami ku email atanapi nelepon kami pikeun a petik rusuh.

totop
G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!