imah » produk » némbongkeun Témbongkeun » Portabel Trade Tembongkeun Booth

10ft melengkung lawon Tegangan Hotspot Pintonan Besar

  • /img/10ft_curved_portable_tension_fabric_display_wall.jpg
  • /upfile/2018/08/04/20180804165822_635.jpg

bahan: Aluminium & 100% poliéster graghic

Ukuran tampilan: W300xH230xD51cm

Grafis dicitak: tunggal sided / dua kali sided

panutupanana: seleting

Wangun: Lempeng

Métode bersih: mesin bisa diumbah

Pamakéan: dagang acara, pameran, acara iklan, kawinan, pihak, jsb

gambaran

barang

Portabel Trade Tembongkeun Témbongkeun

pigura Bahan

30mm x 1.2mm Anodized kutub aluminium

ukuran

3m * 3m

wujud Lempeng, melengkung, U ngawangun, S ngawangun, C ngawangun, ngaropéa
grafis dicitak Hiji sided / ganda sided dicitak

pencitakan

CMYK Panas Transfer Printing

panalungtikan

totop
G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!