imah » produk » acara Truss » barang-barang tambahan

Beurat Kawajiban cahaya Truss clamp Jeung Satengah Coupler

  • /img/medium_duty_lighting_truss_clamp_with_half_coupler.jpg
  • /upfile/2018/08/30/20180830162748_617.jpg

Beurat Kawajiban 2 inci Pro clamp kalawan Satengah Coupler.

Minimum pipah Ukuran 48mm

Maksimum pipah Ukuran 51mm

Maksimum beban 500kgs

Profil Width 50mm

Nyambungkeun Hardware Kaasup

gambaran

panalungtikan

totop
G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!