imah » produk » acara Panggung » Panggung Parancah

Jangkungna adjustable Steel System Parancah Panggung

  • /img/height_adjustable_steel_scaffolding_stage_system_.jpg
  • /upfile/2018/08/05/20180805002257_586.jpg
  • /upfile/2018/08/05/20180805002336_839.jpg

Q235

kapasitas loading 500kgs / m2

0.4-0.6m, 0.6-1m, 1-1.4m, 1.6-2m

1.22x1.22m, 1.22x2.44m

panel sadia:

cat, anti dieunakeun jeung triplek anti cai atawa karét

gambaran

tahap Bahan Q235 jeung panel tahap
pilar 48x2.5mm
adjustable Jangkungna 0.4-0.6m, 0.6-1m, 1-1.4m, 1.6-2m
ukuran 1220x1220mm, 1220x2440mm
beban Kamampuh 1000kgs / m2
spésifikasi

test loading

panalungtikan

totop
G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!