imah » produk » Stand Modular » Konci tegangan

Posisi tinggi 3 cakar Tegangan konci pikeun Booth

  • /img/high_position_3_claw_tension_lock_for_booth.jpg

waja

kapasitas loading 200kgs

Pikeun sakabéh extrusions beam kalawan chamber konci 21 x 12 mm

gambaran
panjang 68mm
rubak 21mm
luhur 13mm
beurat 0.057kg
unit pak 20pcs / batin karton kotak; 500pcs / kotak karton luar
spésifikasi

panalungtikan

totop
G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!