imah » produk » pameran Urug » Flooring

Tinggi Trade Quality Tembongkeun Pameran Nurani

  • /img/high_quality_trade_show_exhibition_carpet.jpg
  • /upfile/2018/07/19/20180719000630_154.jpg
  • /upfile/2018/07/19/20180719000701_551.jpg

Bahan: 100% poliéster.
Massa per unitl: 180g / sqm - 600g / sqm.
Ukuran: 1m-6m.
lebar roll: 1m-4m.
panjangna roll: 20m-60m.
Warna: Sakur warna aya.

gambaran

urang gaduh beureum / abu / biru / héjo pamakéan paméran karpét pikeun anjeun milih ti.

panalungtikan

totop
G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!