imah » wartos

Kumaha Ka Pilih A Cocog Panggung Truss

Waktos: 2018-Sep-12

Upami anjeun teu acan meuli tahap truss aluminium sateuacan, meureun anjeun teu nyaho naon a spigot atanapi bolted truss téh. Sabenerna sipatna cara ngan béda tina ngahubungkeun truss aluminium.

Bentuk truss tiasa kuadrat, segitiga, bunderan atawa tangga. Ukuranana nu tiasa 100mm, 200mm, 290mm, 390mm, 450mm, 520mm, 760mm, 1000mm keur acara béda. Éta bisa nyieun nepi rupa struktur aluminium trussing.

Prosedur produksi ketat, insinyur profésional sarta uji loading ensures kualitas ajeg jeung dipercaya urang.

Sateuacan anjeun nempatkeun hiji urutan kami nyarankeun yén anjeun bisa neuleuman sababaraha struktur utama sistem panggung truss

1 Box truss - .. A design basajan tur populér nu bisa minuhan pangabutuh dasar urang Hal ieu kacida gampang keur ngumpul jeung ngaleupas Éta ok pikeun hiji acara indoor atawa pameran Tapi lamun acara Anjeun bakal dilaksanakeun outdoor, Anjeun kudu nambahan .. sababaraha balok dina hateup na tarpaulin a sangkan panggung rainproof sun-buktina.

2. Datar Truss hateupna kalawan Jangjang-Biasana jangjang nu keur nongkrong sistem garis Asép Sunandar Sunarya.

. 3 gable hateup Panggung Truss - Struktur diobral populér tur panas keur konsér outdoor, kawinan, sékrési produk anyar, fashion show, jeung sajabana Ieu bisa dijieun kalawan atawa tanpa jangjang.

totop
G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!