imah » wartos

Kumaha carana milih hambalan portabel pikeun acara anjeun?

Waktos: 2018-Aug-29

hambalan portabel anu dipikabutuh pikeun pagelaran samentara di tempat béda. Éta téh lightweight sarta gampang pikeun transportasi.

Aranjeunna gampang bisa dirakit na disassembled. Anjeun tiasa ngahemat loba waktu jeung ongkos kuli.

The modular platform tahap dibabawa bisa ditempo dina konsér a, muka upacara, akad nikah kalulusan, konperénsi atanapi hiji pameran, jeung sajabana

Dimana urang bisa meunang parabot tahap portabel affordable? Lamun keur imah atawa parusahaan acara make kalawan frékuénsi low, anjeun tiasa nyewa hiji 4x4 tahap dibabawa ti panggung Ngiring parusahaan lokal. Mun anjeun hiji acara atawa pameran organizer atawa pakakas kinerja Ngiring parusahaan, anjeun pasti kudu meuli panggung tur eta bisa dipake pikeun taun.

Anjeun tiasa manggihan sababaraha aluminium populér hambalan portabel di pasar.


sadaya daerah tahap portabel: The suku adjustable anu cocog pikeun floors henteu rata kawas Meadow jangkungna ieu adjustable sarta jangkungna beda-beda ti 0.6-1.1m mun 1.8-2.3m ..

Tilepan tahap lancah: Ieu bisa dibuka jeung narilep dina detik. Panel The tiasa permukaan karpét atawa permukaan antiskid. Jangkungna nyaeta tetep sarta jangkungna bisa 20-120cm.

tahap Parancah: Tahap Steel bisa ditawarkeun dina harga hadé alatan tina bahan The jangkungna adjustable beda-beda ti 0.4-0.6m, 0.8-1.2m, 1-1.4m, jsb ..

Pikeun naon pitulung on nyungsi tahap portabel cocok, anjeun tiasa parios https://www.cleess.com/event-stage-13.html kanggo inpormasi lengkep.

totop
G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!