imah » produk » pameran Urug » Counter & brosur Holder

Portabel tilepan lawon brosur Holder A4

  • /img/portable_folding_fabric_brochure_holder_a4-78.jpg

Cl némbongkeun boga rupa-rupa brosur Nangtung & brosur Panyekel anu duanana hanca na pikaresepeun dina lingkup kelir sarta inserts citak, keur acara Anjeun salajengna.

gambaran

ukuran: 27 * 130cm

Ukuran wadah: A4

NW: 1.8kgs

GW: 20kgs

packing: 10pcs / ctn

Ukuran packing: 58 * 28 * 58cm

panalungtikan

totop
G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!