imah » produk » némbongkeun Témbongkeun » Grafik & Signage

Promotion Témbongkeun Advertising outdoor ngalayang umbul Bulu

  • /upfile/2018/08/04/20180804171339_327.jpg
  • /upfile/2018/08/04/20180804172547_468.jpg

Bahan: orat, aluminium

Kutub Panjang: 2.8m / 3.3m / 4m / 4.7m

Metoda print: Panas sublimation percetakan, 1440dpi precision

Dicitak Grafika:Tunggal atawa Double Sisi

gambaran
item Ngaran bulu Bandéra
ukuran karya seni
Surface kakuatan hideung coated
carana ngokolakeun ngalelep sublimation dicitak
NW 4kg / 5kg / 7kg / 10kg
GW 5.5kg / 7kg / 9kg / 12kg
paket 1set / hideung Oxford kantong; 10pcs / karton
ukuran packing
spésifikasi

Basa béda Pikeun Milih:


Case suksés

panalungtikan

totop
G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!