imah » produk » Stand Modular » Konci tegangan

Konci Tegangan dagang Tembongkeun Standar Beusi

  • /img/trade_show_tension_lock_for_beam_extrusion.jpg

waja

kapasitas loading 200kgs

Pikeun sakabéh extrusions beam kalawan chamber konci 21 x 12 mm

gambaran
panjang 68mm
rubak 21mm
luhur 13mm
beurat 0.054kg
unit pak 20pcs / batin karton kotak; 500pcs / kotak karton luar
spésifikasi

panalungtikan

totop
G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!